Particulier

Geen tuin is hetzelfde. Voor iedere wens en ieder idee maken wij daarom een ontwerp op maat. Samen brengen we de wensen, ideeën en doelen in kaart.

Aan de hand van het beschikbare budget stellen we precies vast hoe we de wensen kunnen verwezenlijken. Luisteren is hierbij essentieel. Door te luisteren en de juiste vragen te stellen, komen we er precies achter wat u wilt. Onze kennis en ervaring helpt vervolgens ook de praktische kant van het verhaal uit te werken.

Planvorming

Op basis van je wensen en ideeën maken we een ontwerpschets of compleet plan. We nemen daarin op welke materialen en beplanting nodig zijn voor de uitwerking en brengen in de offerte duidelijk in beeld welke kosten je kunt verwachten. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Duurzame oplossingen

Hoek is een innovatief en duurzaam bedrijf en we kijken daarom het liefst samen of we duurzame oplossingen kunnen vinden voor je plannen. Oplossingen die voordelen bieden voor het milieu en je portemonnee. Dat geldt niet alleen voor de aanleg, maar ook voor het onderhoud dat later volgt.

Onderhoud

Al in de ontwerpfase houden we rekening met het latere onderhoud. Afhankelijk van je wensen kunnen we het onderhoud geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Op die manier hoeft u alleen datgene te doen wat je wilt of kunt doen.

Uw tuinmogelijkheden bespreken?