Kernwaarden

Hoek is een onderscheidend hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met een breed pakket aan diensten gebaseerd op ruim 75 jaar aan vakervaring. We opereren aan de hand van de kernwaarden co-creatie, innovatie en duurzaamheid. Wat betekenen die kernwaarden voor ons handelen?

Co-creatie

Cocreatie samen (2)a

Hoek is de betrokken partner: voor onze medewerkers, opdrachtgevers en alle anderen die een rol spelen binnen onze projecten. Wij weten dat wij het talent en de kennis van elkaar nodig hebben om onze opdrachtgevers en eindgebruikers optimaal te bedienen. Wij streven naar het inzicht en de energie die ontstaan wanneer we verder kijken dan elk afzonderlijke vakgebied en ieders afzonderlijke kennis. Samenwerking zorgt voor toepassingen die waarde toevoegen: aan elkaar, aan onze opdrachtgevers en uiteindelijk de maatschappij.

Duurzame Toekomst

Klaar voor de toekomst generaties

Duurzaamheid betekent dat we klaar zijn voor de toekomst. De generaties na ons zijn belangrijk en dat laten we zien in al onze beslissingen en toepassingen.Wij handelen duurzaam waar het gaat om onze relaties met medewerkers, opdrachtgevers en partners. Wij investeren in deze relaties door de oprechte interesse die wij hebben in de vraagstukken die hen raken. We bekijken elk vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken én pakken de oplossing samen op.

Innovatie

1. Innovatie kennis vertalen a

Wij passen ons continu aan, ook binnen snel veranderende omstandigheden. En wij kijken vooruit naar wat in de toekomst van belang zal zijn. Met onze brede blik en lange voelsprieten weten we wat er nu speelt en wat er straks prioriteit heeft. Die kennis vertalen we naar toepasbare concepten. Dat doen we pro-actief vanuit onze eigen organisatie, maar natuurlijk ook samen met u. Zo weten we zeker dat we alle invalshoeken meenemen. Een visie die we vertalen naar de juiste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers en onze partners. We blijven kritisch – ook naar onszelf toe –en blijven scherp toetsen op onze beloften en prestaties. Zo garanderen wij dat we binnen het leefbaarheidsdomein toonaangevend zijn én blijven.

 

Klanttevredenheid

Jaarlijks toetsen wij hoe klanten onze dienstverlening waarderen en ervaren, maar ook welke verbeterpunten er zijn. Belangrijke informatie die we gebruiken om te evalueren en steeds weer te verbeteren.

" Klanten waarderen ons gemiddeld met een 7,6 "

- André Hoek -

Visie

Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen.

Missie

Hoek maakt het verschil in uw leefomgeving. Dat doen we niet alleen, want die leefomgeving dat zijn we samen. Opdrachtgevers en eindgebruikers zijn onze partners
Innovatieve en altijd duurzame oplossingen ons pad. Groen is hoe wij denken, de samenleving waar wij zijn.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Ilse Pennings,

PR & communicatie