Vertrek Tom Hoek

In januari 2020 heeft Tom Hoek kenbaar gemaakt de Hoek-organisatie per 1 april a.s. te gaan verlaten. Tom geeft aan dat bij hem de passie ontbreekt om zijn werk binnen de Hoek-organisatie voort te zetten, en dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

Hoek is een familiebedrijf ‘pur sang’ en het aanstaande vertrek van Tom heeft dan ook impact op zowel de familie, collega’s, leveranciers als opdrachtgevers. Overigens benadrukken wij dat het besluit van Tom in goed overleg is gegaan, en het proces in goede harmonie verloopt.

Na de overname in 1999 van Tuin- en landschapverzorging ‘Oersheim’ te Ursem heeft Tom een prominente rol gespeeld in het verbinden van het team Hoek (regio Ursem) en het team ‘Oersheim’. Mede door zijn inspanningen is Hoek in Ursem gegroeid tot het specialistische hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf van nu; Innovatief, duurzaam, en gericht op samenwerking met partnerbedrijven en opdrachtgevers.

De aankomende periode richten wij ons op de invulling van de vrijgekomen positie. En zullen wij binnenkort aandacht besteden aan het vertrek van Tom Hoek bij de organisatie, waarover wij u nader zullen informeren.

Mogelijke reacties en/of vragen ontvangen wij graag via een e-mail aan  management@hoekhoveniers.nl

André Hoek
algemeen directeur